Angstuniverset

Til dig der lider af angst

Kender du til nogle af disse udfordringer?

Tankemylder - øre susen - svimmelhed - synsforstyrrelser, stammen - tissetrang - anspændthed - kuldegysninger - mavepine - tics - diarre -uvirkelighedsfølelse - mundtørhed - øget svedproduktion - klappen går ned - vejrtrækningsproblemer - katestrofetanker - indre uro - rødme - snurren i fingre/læber/hud - rystelser i kroppen - kvalme

Så er der hjælp at hente

Velkommen til Angstuniverset.

Jeg har siden jeg var ganske lille, haft angsten som min tro følgesvend. Jeg kan derfor tillade mig at sige, at jeg er vel-uddannet i at mærke og identificere angst. Som lille vidste jeg ikke hvad det var jeg mærkede, eller hvorfor jeg havde de problemer som jeg havde. Ingen spurgte eller fortalte mig noget. I dag har jeg arbejdet SÅ meget med min angst og mig selv, at den er blevet min styrke og en ven. Det lyder måske mærkeligt at kalde angst for 'sin ven', men den har lært mig når der er noget 'jeg skal tage mig af' eller være ekstra opmærksom på. Jeg har valgt at lave virksomheden Angstuniverset. Årsagen er at jeg ønsker at hjælpe andre mennesker, der sidder med samme problemer, som jeg selv tidligere har oplevet. Her i Angstuniverset vil du således kunne finde redskaber og metoder i form af videoer, grupper m.m. som forhåbentlig kan hjælpe dig til en bedre hverdag. Angst spænder ben for mange ting, og på mange forskellige måder. Lider du af angst eller oplever symptomer herpå, vil jeg således opfordre dig til at skrive til mig, så jeg hurtigst muligt kan hjælpe dig ud af angstens greb, og videre med dit liv.

Tina Friis Larsen - Dynamisk psykoterapeut og indehaver af Angstuniverset

Image

Det sker i Angstuniverset

Angstgruppe

Angstgruppe

Jeg har planer om at etablere en angstgruppe, hvor du kan komme og møde ligestillede og få hjælp til at rumme din angst, samt redskaber til at tackle de udfordringer angst skaber i dit liv.
Onlineforløb

Onlineforløb

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at udarbejde et onlineforløb, som kommer til at strække sig over 8 – 12 uger. Her vil sammensætte et program, som vil hjælpe dig ud af din angst for altid.
Angstgruppe til forældre

Angstgruppe til forældre

Angstgruppe til forældre, som har børn med angst. Her vil du som forældre få undervisning i angst og du vil tilegne dig forskellige metoder til, hvordan du hjælper dit barn ud af angsten.
"Mit forløb ved Tina har været rigtig godt. Jeg har på de måneder jeg har været der, udviklet mig mere end jeg har turde håbe på. Da jeg startede ved Tina følte jeg mig håbløs, fordi jeg har været igennem en del forløb, indenfor det sidste års tid. Jeg blev mødt af en forståelse som gjorde at jeg fik modet op igen. Min angst har igennem forløbet været høj, men jeg har med tiden lært at være rolig med min angst, så den ikke længere tilbageholder mig fra noget. Derudover har jeg lært at komme ud ad det angstmønster, som jeg ofte er faldet ind i, fordi Tina lærte mig mønsteret at kende, og gav forslag til hvad jeg kan gøre anderledes. Jeg har fået en selvtillid, og hviler nu meget mere i mig selv. Angsten er blevet min ven i stedet for min fjende
Maria Bæk

Maria Bæk

Ung kvinde, 18 år

KOMMER SNART

Bliv fri af din angst- for altid

Tilmeld dig, og modtag Angstuniversets videoserie på mail

Image

Ring

60 17 07 06

email

psykoterapeut@tina-friis-larsen-angstuniverset.dk

Adresse

Ahornvej 18, 5800 Nyborg